dinsdag, augustus 02, 2016

Various - Pussycat Presents Super Goldies (1977) - Lp

Posted by Ad-Vinylrecords on dinsdag, augustus 02, 2016 in | No comments

Side A
A1. The John Fred & Playboyband - Judy In Disguise  
A2. Jewel Akens - The Birds And The Bees  
A3. The Tornados - Telstar  
A4. Jimmie Clanton - Venus In Blue Jeans  
A5. The String-A-Longs - Wheels  
A6. The Platters - Only You  
A7. Little Richard - Keep-A-Knockin'  
A8. Neil Sedaka - Ring-A-Rock  

Side B
B1. Johnny & The Hurricanes - Red River Rock  
B2. Chris Montez - Let's Dance  
B3. The Spotnicks - Spotnick Theme  
B4. Ritchie Vallens - La Bamba  
B5. Bobby Fuller Four - I Fought The Law  
B6. Dave "Baby" Cortez - Happy Organ  
B7. Frankie Ford - Sea Cruise  
B8. Ronny & The Jerrycans - Giant Walk

Release: 1977
Genre: Rock & Roll
Format: LP
Label: Surprise Records
Catalog# JTU AL 20

Vinyl:  kleine gebruikerssporen
Hoes:  Stickerschade

order / bestellen € 3,00  http://www.ad-vinylrecords.com/product/various-pussycat-presents-super-goldies-lp/

0 reacties:

Een reactie posten